Provincie Limburg.be

The way we look at the other space

Z33 invites
The way we look at the other space
22.11 tot 13.12.2015

Op zaterdag 21 november opende, samen met Toegepast 20, de tentoonstelling The way we look at the other space met werk van jonge beeldende kunstenaars Jorden Boulet, Buren, Eva Gheysen, Han Decorte, Rodrigue Mouchez en Philip Cornett, onder curatorschap van online kunstmagazine D!NG.

D!NG is een platform voor artiesten die aan het begin van hun artistieke carrière staan. D!NG wil de kunstenaars die online aan bod gekomen zijn, ook een kans geven om via tentoonstellingen hun werk te presenteren aan publiek. Voor de selectie van de kunstenaars van deze tentoonstelling in Z33, focust D!NG op opkomende multidisciplinaire kunstenaars uit of die een link hebben met Limburg. D!NG organiseerde reeds tentoonstellingen in Kortrijk (R.A.A.M.), Hasselt (Kunstencentrum België) en Leuven (The White Rabbit).

Randprogramma:

Pecha Kucha-avond
27.11.2015, 18u – 23u

Pecha Kucha-avond rond het thema cultureel ondernemerschap, georganiseerd door D!NG Magazine in het kader van de tentoonstelling: 'the way we look at the other space' in Z33.

Art Learn Up event in Z33
28.11.2015 13u -20u

Jonge kunstenaars en andere creatievelingen kunnen via 'speeddating' advies inwinnen bij professionals voor een kickstart van hun carrière. Georganiseerd door D!NG Magazine en The Artist and the Others.

dingmagazine.com

Share |