Provincie Limburg.be

Work at Z33 - coworking space

Z33 biedt een coworking space aan pal in de tentoonstellingsruimte van  Atelier à Habiter (tot 30.03.2014). Kom er werken, experimenteren, vergaderen of studeren.Ervaar de stilte-geluiden van de tentoonstellingsruimte.

Pauze nodig? Wandel door de tentoonstelling.. Doe er inspiratie op en werk daarna rustig verder. Neem een pauze met een koffie of warme choco in het Wikihouse. Misschien sla je een babbel met de Z33 medewerker aan de balie

Breng je schetsboek en potloden, stiften of houtskool. Of misschien werk je liever met karton en een schaar. Breng je laptop mee, er zijn voldoende verlengkabels en stekkerdozen.

Stay connected: er is gratis wifi.

Schuif aan de lange tafel. Of kies zelf je plek in de ruimte. Voel je vrij om de tafels en stoelen te herschikken. Wees creatief. Z33 houdt van creativiteit!  Maak van de tentoonstelling een heus atelier.

Work at home - privé werkmodule

Meer nood aan een privé werkruimte? Neem plaats in de werkmodel PROOFFLab at Home. Work at Home #3 van  Studio Makkink & Bey. Work at Home is een mobiele werkmodule die kan ingeplugd worden in een woning of in een ander gebouw.

Voor Z33 ontwierp Studio Makkink & Bey een trapmodule die uitkijkt op het grote raam in de trappenhal. Geniet van het uitzicht op de winterse begijnhoftuin!

Je kan de module online reserveren.
 
Vertel het

Als je er bent, vertel ons over jouw ervaring! Hoe voelt het om te werken in een tentoonstellingsruimte?
www.facebook.com/z33be
www.twiter.com/z33be @z33be #z33be

Opening hours

The coworking space is beschikbaar tijdens de openingsuren van de tentoonstelling Atlier à Habiter.

Photo: by Titi + The German Kid (on instagram)

Share |