Provincie Limburg.be

Win een Valentijn Prive Tour in Atelier à Habiter

Het is vandaag Valentijn. En wij hebben een cadeautje voor jou, lieve Z33-bezoeker: een Private Tour / Ménage à Trois rondleiding in de tentoonstelling Atelier à Habiter, op een dag naar keuze.

Hoe kan die Private Tour de jouwe worden? Maak een foto van jezelf in jouw eigen (ver)bouwing* en deel de foto op de Z33 facebooktijdslijns, twitter met #valentijn #z33be of mail naar info@z33.be met als onderwerp 'valentijn Atelier à Habiter'. Dit kan tot maandag 17.02.2014, 12u.

Curator Evelien Bracke selecteert één winnende foto. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd en online aangekondigd. Ingezonden foto's mogen door Z33 gebruikt worden op de website, facebook of andere communicatiekanalen. 

* Als wij '(ver)bouwing' zeggen, dan denken wij breed. Niet alleen beelden van bouwwerven met bouwvakkers en butcracks, sloophamers en puin, of een verfkwasttest voor de nieuwe kleur in de slaapkamer duiken op in onze gedachten, maar ook moodwalls van je ideale huis, een maquette of jouw droomhuis in Lego, blauwdrukken van de architect of een ideeschets op een bierviltje, tot zelfs een paintball-kussengevecht in de slaapkamer of guerilla Valentijns transformatie van de ontbijttafel. Laat je creativiteit los!

Share |