Provincie Limburg.be

OPEN OPROEP: Ruimte te gebruiken

Oproep aan makers en doeners: Z33 zet de deuren van de begijnhofhuisjes open voor iedereen met een creatief idee. 

Ben je op zoek naar een plek voor een proefopstelling van je kunstinstallatie? Werkruimte nodig om te pottenbakken, fotograferen, brainstormen of te breien? Wil je een performance, voordracht of workshop organiseren? Alleen of met je vereniging, club of vriendenkring?
Vanaf 1 oktober ben je welkom in Z33 om je ding te doen!

Vanaf die datum opent in de begijnhofhuisjes de tentoonstelling MANUFACTUUR 3.0 die Z33 transformeert tot productieplaats: de begijnhofhuisjes worden omgevormd tot werkplekken waarin kunstenaars en designers alternatieve vormen van productie voorstellen.
Tijdens de tentoonstellingsperiode hebben de deelnemers een eigen werkruimte/atelier ter beschikking en maken ze er nieuw werk. Hun ‘work-in-progress’ kan gedurende 100 dagen worden gevolgd in Hasselt, maar ook in C-mine designcentrum in Genk waar je geregeld de verschillende kunstenaars en ontwerpers aan het werk zal treffen.

Niet alleen de deelnemers aan de tentoonstelling krijgen een plek om te werken. Z33 nodigt ook anderen uit om in de rand van MANUFACTUUR 3.0, in de vrije ruimtes van de begijnhofjes te komen werken, creëren en presenteren.
Z33 staat open voor allerlei interessante ideeën, invalshoeken en plannen. Z33 maakt een selectie van de voorgestelde projecten.

RUIMTE TE GEBRUIKEN
01.10.2016 – 08.01.2017

Stel hier jouw RUIMTE TE GEBRUIKEN project voor. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Share |